Ko’s Songfestival Bingo 2024

Verbeterd door Studio Schoenkaft, alle dank en rechten De Volkskrant

Pak hier snel je online Eurovision Songfestival Bingokaart, eentje die wél opgeslagen wordt in je browser! Europe... are you ready?!

Duik in de glitter en glamour van het Eurovisie Songfestival met deze geweldige online bingo-ervaring, gebaseerd op de Songfestival bingo van De Volkskrant. We hebben de saaie oude bingo-avonden omgetoverd tot een spektakel waarbij je kunt meezingen, dansen én bingoën op de deuntjes van je favoriete Eurovisiehits. Bereid je voor op een avond vol hilariteit, waarbij zelfs de meest serieuze fan zijn innerlijke diva kan laten stralen en kans maakt op 'douze points' aan prijzen!

Of je nu een doorgewinterde fan bent die elk kledingstuk van Verka Serduchka kan opnoemen, of gewoon op zoek bent naar een excuus om jezelf in een opzichtige outfit te hijsen, deze online Eurovisie Songfestival bingo brengt de gekte rechtstreeks naar jouw huiskamer! Met kaarten die flitsen als een discobal, uitdagende opdrachten geïnspireerd op de meest onvergetelijke acts en de kans om je 'nil points' te transformeren tot een jackpot, beloven we een avond vol plezier waarbij zelfs Conchita Wurst zou blozen van trots!

Wanneer vindt het Eurovisie Songfestival 2024 plaats?

Het Eurovisie Songfestival 2024 vindt plaats op 7, 9 en 11 mei in Malmö, Zweden.

Welke landen nemen deel aan het Eurovisie Songfestival 2024?

In totaal nemen 37 landen deel aan het Eurovisie Songfestival 2024, waaronder Nederland, Zweden, Italië en Spanje.

Wie zijn de presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2024?

De presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2024 zijn Petra Mede en Malin Åkerma.

Wat is het thema van het Eurovisie Songfestival 2024?

Het thema van het Eurovisie Songfestival 2024 is 'United by Music'.

Welk land heeft het Eurovisie Songfestival 2023 gewonnen?

Het Eurovisie Songfestival 2023 werd gewonnen door Zweden met het nummer 'Tattoo' van Loreen.

Hoe speel ik de online Songfestival bingokaart?

Om de online Songfestival bingokaart te spelen, kun je eenvoudig de kaart openen en de instructies volgen. Markeer de vakjes die overeenkomen met gebeurtenissen tijdens het Songfestival.

Kan ik de online Songfestival bingokaart op mijn mobiele telefoon spelen?

Ja, de online Songfestival bingokaart is ontworpen om zowel op desktop als op mobiele apparaten te werken. Open de link op je mobiele browser en begin met spelen!